Over mij

Janneke de Vries

Mijn naam is Janneke de Vries-Everhardus. Ik ben getrouwd met Tjerk en moeder van onze 3 kinderen van inmiddels 23, 21 en 19 jaar. Wij wonen sinds 2000 in Nes. Ik ben logopedist bij Logopediepraktijk Akkrum. Daarnaast werk ik als logopedist binnen het praktijkonderwijs bij het CSG Comenius te Leeuwarden. Hier werk ik met leerlingen van 12-18 jaar. 

Mijn kinderen hebben veel baat gehad bij logopedie voor onder andere stotteren, uitspraakproblemen en taalachterstand. Door de juiste logopedie oefeningen en goede begeleiding verdween de taalachterstand. Mijn zoon durfde beter te praten en leerde omgaan met zijn stotteren. Hoe mooi is het om je kind te zien groeien wanneer hij ineens meer begint te praten en zich beter leert te uiten! Door deze ervaring werd mijn interesse gewekt voor dit vakgebied. Ik geef graag andere ouders en kinderen een zelfde gevoel van vrijheid geven omdat ik van dichtbij heb gemerkt hoeveel invloed het heeft wanneer communiceren niet (meer) vanzelf gaat. 

Inmiddels ben ik zelf werkzaam als allround logopedist en heb ervaring opgedaan met allerlei soorten problemen op het gebied van communicatie bij jong en oud. Geen mens is hetzelfde. Daarom ga ik op zoek naar creatieve oplossingen om doelen, die we samen opstellen, te bereiken. Wat doe je bijvoorbeeld als je kind helemaal niet van voorlezen houdt? Hoe zorgen wij er samen voor dat u durft te spreken in het openbaar? Ik denk met u mee en help u graag!

Opleidingen en ervaring

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?